post@distributas.com +47 415 02 153

Om oss

februar 9, 2014
Ingen kommentarer

Vi er et ungt og dynamisk selskap som skal bli best på det vi driver med, nemlig å markedsføre og distribuere innovative produkter som søker å gjøre en forskjell. Vi heier på de som gjør ting litt annerledes eller har styrke til å ta egne valg. Med Norge og Skandinavia som utgangspunkt kommer vi til å forsyne mennesker med nyttige produkter som utgjør en forskjell.


historie

Vi som står bak firmaet distributas har reist mye rundt i verden og fått mange impulser som vi ønsker å bringe til det skandinaviske folk. Det er vår brennende interesse for helse, miljø og bærekraftig utvikling som har motivert oss til å starte på denne reisen.

menneskene

Vi er en liten gjeng med nysgjerrige mennesker som liker å utforske verden og være tilstede i livet. Derfor har vi mange tanker og meninger om hva som skal til for oppnå det vi alle egentlig ønsker, nemlig komplett lykke! Noe av disse tankene formidler vi gjennom firmaet distributas.

hvordan jobbber vi

Vi har en ekstraordinær luktesans for trender innenfor helse og livsstil. Vi kan faktisk lukte oss frem til produkter på den andre siden av jordkloden. Dette gjør at vi anser oss selv som profesjonelle trendspotters og er ofte først i markedet med innovative produkter. Dette skal vi fortsette med, og vi gleder oss hver dag over å kunne tilby noe som gjør at du kan ta bevisste valg med hensyn til miljøet vi lever i.